Nystart för Answer.se

Skrivet April 4, 2010 – 11:05 pm av admin

Efter att ha legat vilande i mer än ett år genomgår nu Answer.se en nystart! Webbplatsen har flyttats till en ny servermiljö med mycket bättre stabilitet, prestanda och säkerhet. Under våren planerar vi även släppa en rad vidareutvecklingar av sajten.

För att upprätthålla kvaliteten och driva webbplatsen vidare söker vi just nu 1-3 moderatorer för kvalitetskontroll av materialet på webbplatsen – skicka ett mail till info@answer.se om du är intresserad!


Nytt värdföretag i kategorin Jobb & Utbildning

Skrivet December 3, 2008 – 1:00 pm av admin

Vi är glada att presentera vårt första värdföretag som kommer hjälpa till att svara på frågor i kategorin Jobb & Utbildning här på Answer.se. Företaget heter Human Online och jobbar med rekrytering, bemanning och att hjälpa arbetssökande komma in på arbetsmarknaden.

Du hittar mer information på Human Online.


Grattis mcfaster

Skrivet September 3, 2008 – 12:39 pm av Andreas

Answer.se teamet vill passa på att säga grattis till mcfaster som under augustimånad skrapade ihop 201 poäng. Grattis! En MP3-spelare kommer med posten.


Kampen har börjat

Skrivet July 3, 2008 – 12:11 pm av Andreas

1 Juli startade tävlingen på Answer.se. I potten denna månad ligger en MP3-spelare med 2GB lagring. Reglerna är relativt enkla, den användare med mest poäng när tävlingen är slut vinner. Läs mer om tävlingen.


Håll koll på svaren

Skrivet June 27, 2008 – 3:33 pm av Andreas

Under dagen har answer förbättras med en ny lista. Vi har tidigare listat senaste frågorna, populära frågor och obesvarade frågorna. Nu har vi även lagt till så du kan lista de senaste svaren som kommit in på sidan. Detta gör det lättare att hålla koll på vilka frågor som besvaras.


Sen dina & andras senaste svar

Skrivet June 26, 2008 – 6:22 pm av Andreas

Vi har under eftermiddagen utvecklat ‘profilsidan’ en aning. Detta innebär att du inte bara kan se en medlems senaste frågor utan även också dennes senaste svar. Detta hittas längst ner på varje användares profil.


Bjud på dig själv

Skrivet June 26, 2008 – 9:49 am av Andreas

Vi på Answer tycker det är roligt att veta lite mer om våra medlemmar. Därför föreslår vi att du går in och fyller i extra information om dig själv, var du bor, man eller kvinna samt en kort information om vem just du är.

Detta uppskattas förmodligen också av andra förutom oss.

Dessa inställningar gör du via Inställningssidan när du är inloggad.


Answer.se Widgets är här!

Skrivet June 25, 2008 – 4:43 pm av Joacim

Nu kan du äntligen använda våra nätta widgets på din egen hemsida eller din blogg. En widget är en liten ruta med information, i detta fall från answer.se.

Du kan välja att visa senaste frågorna på answer, din profil eller dina senaste frågor på din egen hemsida eller blogg.

Till höger ser du ett exempel på min profilwidget.

För att hitta fler widgets kan du gå in på widgetsidan.


Answer.se i mobilen

Skrivet June 25, 2008 – 2:03 pm av Andreas

Teamet bakom answer har nu tagit fram en mobilversion av sidan. Mobilversionen är mycket enkel att använda och väldigt snabbladdad. Funktionerna är dock något nerbantade i mobilversionen, du kan ej besvara, rösta eller ställa nya frågor. Utan vi ser mobilversionen som en informationskälla där du enkelt ska kunna söka svar på livets viktigt frågor.

Du kan använda tjänsten genom att surfa till m.answer.se i din mobiltelefon.