Hur ser man upptagen ut på arbetstid?

Frågad av Armond Crile. Sorterad i Jobb & Utbildning

Hur kan man på bästa och mest lömska sätt lura sin arbetsgivare att man är upptagen med arbete då man i själva verket spenderar tiden på hemsidor som denna?

7 Svar

Bästa svaret

Ändra storleken på webbläsarfönstret så det endast täcker de nedre 7-10 cm av skärmen. Bakom den har du ett fullstort arbetdokument, t.ex. Excel. Vanligen tittar man på den övre halvan av skärmen, och om din chef kommer in i rummet hinner du klicka någonstans utanför webbläsaren (på excelbladet) så att webbläsaren döljs.

(4) (2) - Svar av pkaze för 18 dagar sedan

Har du ett kontorsjobb ser det bra ut om du har många poistitlappar uppsatta samt en oreda på skrivbordet. Då tror chefen att du har mycket att göra.

(3) (1) - Svar av Delawall för 17 dagar sedan

Beställ boken "Konsten Att Inte Jobba", Den är så jäkla rolig å bra, jätte bra tips som man bara inte kan misslyckas med. Lycka till =)

(2) (0) - Svar av *sara* för 13 dagar sedan

Ett bra och enkelt tips är att när du går från din plats för att exempelvis hämta utskrifter i skrivarrummet, fax eller liknande är att alltid se till att gå snabbt. När du gör detta kommer du att uppfattas som effektiv och att du har något viktigt på gång :)

(1) (0) - Svar av evet för 6 minuter sedan

Det enklaste sättet är att koppla en liten klocka till en skylt på dörren. Du ställer klockan 30 min före den vanliga och skriver ovanför den: På kundmöte åter klockan:

(0) (0) - Svar av Magnus500 för 4 timmar sedan

Om du har mac: Ha en osynlig docka så att folk inte ser att folk inte ser vilka program du har uppe. Detta är en extra-grej man kan göra tsm med tips nr. 2 uppifrån!

(0) (0) - Svar av Ylvak för 19 timmar sedan

Lägg upp en sida som relaterar till ditt jobb och switcha mellan när bossen kommer. *s*

(1) (3) - Svar av mcfaster för 18 dagar sedan

Ditt svar på frågan