Information om Answer.se

Answer.se är webbplats för dig som letar efter svar, på vad som helst egentligen. Här finns nämligen många användare som kan ställa upp och svara på dina frågor.

Hur går det till?
Du kan använda answer.se på två sätt för att hitta information. Dels kan du använda vår sökfunktion som du återfinner högst upp på sidan. Där skriver du helt enkelt din fråga, till exempel Vad heter Sveriges Kung? . Du får sedan upp resultatet och kan hitta informationen du söker.

Dels kan du ställa en egen fråga. För det senare krävs det att du är registrerad som medlem hos oss, detta är helt gratis och kan göras här.

Efter en genomförd registrering kan du ställa din egen fråga, du kan också hjälpa andra genom att svara på deras frågor.

BETA Felrapportering
Eftersom Answer.se fortfarande är i BETA-version kan det tyvärr förekomma eventuella fel på sidan. Därför tar vi gärna emot synpunkter eller kommentarer om något är fel. Kommentera

För att göra det så enkelt som möjligt så finns det en knapp längst ner till höger, klickar du på den får du upp ett formulär där du kan fylla i din kommentar. Denna kommer sedan granskas av Answer.se.

Tävlingar
Genom att ställa, svara på frågor samt att få röster på sina svar innebär poäng för dig som medlem. Varje månad räknas dessa poäng, den som då har flest poäng aktuell månad kommer att vinna ett pris.
Observera att tävlingen startar inte förän 1 Juli

Kontakta Answer.se
Använd vår kontaktsida för att komma i kontakt med Answer.se