Profil för Ajaxschampo


Användarstatistik


Senaste svaren av Ajaxschampo

skulle du vid något tillfälle endast vilja veta hur sidan ser ut och du vill ha ett brett utbud av operativsystem och webbläsare så är browsershots.org/ en underbar tjänst.

(0) (0) - Svar på frågan Internet Explorer till Mac för 6 månader sedan

beror ju på var du bor... du kan ju exempelvis trycka på knappen "Köp" de har uppe till höger, skriva in ditt ortsnamn och få upp butiker i din närhet.

(0) (0) - Svar på frågan Philips SHB9000/10 ?? för 9 månader sedan

Avtalet bör ha kommit med posten några dagar innan boxen med information osv. Har du inte fått något är det antingen en tabbe av dem eller posten. Hur som helst tror jag inte att de tar på sig det och det är ditt ansvar att se till att du får ett avtal skickat till dig. Startfakturan bör komma tillsammans med avtalet.

(2) (0) - Svar på frågan Skaffat kabel-tv för ett tag sen.. för 10 månader sedan

1. Ja. Du smittar under inkubationstiden och under själva sjukdomen. Inkubationstiden är den tiden från då du blivit smittad till dess att du blir sjuk. för vinterkräksjukan är inkubationstiden 12 - 48 timmar.

2. Smittan sprids genom direkt eller indirekt kontakt med smittade personer, via livsmedel som hanterats av en person som är eller håller på att bli sjuk.

3. Nej. Det är inte samma virus. Det som skiljer är det plötsliga insjuknandet. Vinterkräksjukan börjar ofta mycket hastigt med kräkningar, diarréer och magsmärtor. Dessa pågår i ett till tre dygn.

4. Sjukdomen i sig är inte farlig. Du bör kontakta din vårdcentral om du inte får i dig tillräckligt med vätska eller om du kissar mycket mindre.

5. Nej. Efter att ha haft sjukdom kan man ha ett visst kortvarigt skydd, immunitet, men man kan bli sjuk flera gånger.

6. I vissa undantag kan du bära på viruset utan att bli sjuk. Men blir du sjuk så kräks du.

(6) (0) - Svar på frågan Lite frågor om maginfluensa å vinterkräksjukan: för 18 minuter sedan

Kan vara Atlas du menar? Ursprungligen från Grekland, men återfinns nu i en massa olika former världen över.

Han som gett namnet till kartboken.

(0) (0) - Svar på frågan Vill veta vad statyn heter för någon sekund sedan

Om du skulle ta dig en bil och köra väldigt väldigt sakta i exakt motsatt riktning som jorden snurrar så skulle man kunna säga att du under en kort period befinner dig på exakt samma punkt i universum, men jorden snurrar ju även runt solen, vilket betyder att du inte skulle kunna vara på samma position en längre tid, så länge du befann dig på jorden.

Skulle du däremot ta dig ett rymdskepp (eller en farkost av liknande slag) så skulle du, om du har viss talang och precision) kunna befinna dig på samma ställe i universum, i förhållande till solen. För sedan vet vi ju inte hur pass mycket vintergatan egentligen rör på sig, vi vet inte heller hur stort universum är. Så det beror helt på hur exakt du vill vara med "samma ställe".

(2) (0) - Svar på frågan Går det fortare? för 16 minuter sedan

om man inte har en ventil som fungerar i en bilpump? (testade igår...)

(0) (0) - Svar på frågan Pumpa cykel i Kalmar för 1 månad sedan

Jag köpte en pump som skulle fungera till alla cyklar, och nog fungerade den alltid... den snodde all min luft!

(0) (1) - Svar på frågan Pumpa cykel i Kalmar för 1 månad sedan