Om att inte tvätta händerna..

Frågad av *sara*. Sorterad i Allmänt

Hur kan man lägga fram lite snyggt till en person att man vet om att han inte tvättar händerna efter toabesök? Bara för att man har kissat lite så kan de va ganska fräscht att tvätta händerna efteråt, eftersom man inte vet vad personen innan har haft för sig där inne..

2 Svar

Bästa svaret

Google hjälpte mig även här...
Man kan ställa dolda ledtrådar exempelvis genom att fejka ett toabesök och säga "ursäkta mig medan jag tvättar händerna innan vi äter", eller om man har barn gå rakt på sak och fråga om de har tvättat händerna.
Fler goda råd från answers.yahoo.com/question/index?qid=20080516125138AACHOJS

(1) (0) - Svar av pg-robban för 8 månader sedan

Ledtrådar tror jag inte funkar på alla, det är inte alla som fattar vinken. Det bästa är väl att ta personen i enrum så att det inte blir pinsamt för personen och säga att du alltid tvättar händerna efter varje besök och att det har med bakterier att göra. Man kan bli sjuk av kolibakterier m.m. Det är faktiskt inte alla som har fått lära sig att tvätta händerna efter toalettbesök eller inte är upplysta om varför man bör göra det. Sen kan du fråga om personen kan tänka på detta och tvätta händerna i framtiden för allas välmående? Tänk bara på att lägga fram det hela som ett bra förslag istället för en anklagelse så att personen inte känner sig påhoppad. Lycka till! =)

(0) (0) - Svar av mcfaster för 8 månader sedan

Ditt svar på frågan