Perfekta träffen!

Frågad av yocke. Sorterad i Relationer & Familj

Romantik är något vi alla har någon gång i livet.
Vad anser du vara den perfekta date (Träffen).
Var och hur och kanske varför ?

3 Svar

Bästa svaret

Har aldrig riktigt varit på en date, men jag har haft många middagar med pojkvännen under de år vi varit tillsammans =) Den perfekta daten enligt mig är att han överhuvudtaget dyker upp, en skålning över hur mycket vi älskar varandra å att man inte stressar i sig maten, utan tar sig tiden att titta, prata å le mot varandra.. Det finaste stället vi ätit på är en Italiensk restaurang som heter LaCantina, det gjorde vi på våran fyra års dag, sen åkte vi till cypern i en vecka =)

(2) (0) - Svar av *sara* för 1 månad sedan

Den perfekta daten vore om jag fick bli frisk att kunna gå på bio och äta en måltid ute i lugn och ro utan att det värker någonstans... Nä, nu ska vi inte vara såna. F´låt.
Men en bra actionfilm (eller vad man nu gillar) på bio och sen går man och äter på något mysigt ställe efteråt, då har man något att prata om. Om man tycker om motpartens bordsskick så kan man nog leva med det mesta. Det är en bra date! =)

(1) (0) - Svar av mcfaster för 1 månad sedan

Detta är ju så relativt. Om man ska slå till på stort, så kan det vara att ta henne/honom på en weekend hux flux. Och helst något som du snappat upp, etc hen har pratat mycket om att hen vill åka till Paris. Har man inte råd med det så kan man försöka arrangera ett Paris hemma i vardagsrummet. Det ska inte handla om pengar eller saker utan man ska visa att man är uppmärksam mot sin partners önskningar och drömmar. Om det är en date med någon som man fortfarande lär känna så är det bra att göra någonting man är aktiv i, även i de mest lyckade äktenskap uppstår det obekväm tystnad i början, och är man nervös så kommer man inte hitta de rätta orden i en så pressad situation som enbart middag i en exklusiv, vita linnedukars restaurang.

(0) (0) - Svar av Werty för 8 månader sedan

Ditt svar på frågan