Profil för frazze


Användarstatistik


Senaste svaren av frazze

För mer information om att det inte är tillåtet att handla större kvantiteter kopierade kläder var god läs. www.tullverket.se/download18.2bd1e5ea11e45ac9c398000352/f

(0) (0) - Svar på frågan Lagligt med piratkopierade kläder? för 7 månader sedan

Leilas kladdkaka.. Vanlig kladdkaka men hacka nötter och vit choklad och blanda i. Den vita chokladen skall inte vara finhackad utan skall finnas kvar i små bitar när du äter kakan.

(1) (0) - Svar på frågan Bästa kladdkakan? för 1 månad sedan

Fråga farsan om han är rädd om sina barn? Låter inte så när han låter dem åka skateboard på en offentlig väg. Be honom skicka ungarna till en skateboardramp eller något i den stilen innan du ber honom fara och flyga.

(0) (0) - Svar på frågan Grann-ungarnas skatboard? för 1 månad sedan

Det handlar om amplitud på signalen som ljudet sänds ut med, de som sänder ut programmen och reklamen kan självklart justera ljudnivån. Samma fenomen finns bland de kommersiella radiokanalerna jämfört med SR. De kommersiella kanalerna utnyttjar sitt frekvensband till max och volymen blir då högre än SR-kanalerna. Om jag inte minns fel är det nu mera olagligt att sända reklam och vanligt program med allt för höga ljudskillnader.

(2) (0) - Svar på frågan Varför kan man inte få samma volym på tv:n ? för 1 månad sedan

Hur långt är ett snöre?

(0) (3) - Svar på frågan svår fråga? för 1 månad sedan

Potatis skall endast räknas som bra mat (låg gi) då den serveras kall. Detta enligt Fredrik Pauluns föredrag jag tidigare sett på svt24. Hittar tyvärr ingen länk på svt.se men enligt hallåaröst efter programmet skall det finnas tillgängligt på svt.se

(1) (0) - Svar på frågan Vad är GI-metoden? Vad är kolhydrater? för 2 månader sedan

Troligen ligger de i träningsväskan om du tränat i dem, tvättkorgen om du är slarvig när du lastar in tvätten i maskinen eller kanske i trapphuset om du bor i lägenhet och burit iväg tvätten.
Alternativt sniffar någon väldigt sjuk människa på dem som tidigare brutit sig in i rummet där du tvättar och avbrutit tvättprogrammet för att stjäla en av dina strumpor för att sedan starta den igen. ;)

(1) (1) - Svar på frågan Vart tar den andra strumpan vägen? för 2 månader sedan

Svensk lag gäller för svenska medborgare även när de inte befinner sig i Sverige. Således kan de dömas för brott som begått utomlands (brott enligt svensk lag t.ex röka Cannabis och sedan köra bil eler annat fordon.) Aldrig hört någon som blivit åtalad för att ha rökt Cannabis är väl isf som jag tidigare skrivit. Att vederbörande som rökt Cannabis framför ett fordon således brukar fordon narkotikapåverkad. Men i detta fall är det inte relevant var personen befann sig när narkotikan inhalerades utan att vederbörande har olagliga preparat i blodet. Så mitt svar på din fråga är att det inte går att bli straffad för att ha rökt Cannabis i Amsterdam om personen inte begått något annat brott här och det går att koppla till de narkotiska preparaten i blodet. (Kan inte hänvisa till lagrum eller praxis, ta därför inte detta svar som sanning.)

(3) (0) - Svar på frågan Cannabis? för 2 månader sedan

Pontus ligger i närheten av vad jag anser begreppet syftar på. Det är helt enkelt en ellerfunktion. Antingen är det 1 eller 0 det kan inte vara båda samtidigt. Det finns alltså ingen värdering i om det är positivt eller ej, utan syftar enbart på att en sak går före en annan i en situation där båda alternativen hade varit önskvärda att få/ha.

Jag vill äta kakan nu för den är god. Jag vill äta kakan senare för den är god då också. Antingen får jag vänta eller äta den nu. Observera vänta ELLER äta nu. Det syftar helt enkelt på att ett av två möjliga alternativ måste väljas bort för att det andra skall möjliggöras.

(0) (0) - Svar på frågan Både ha kakan och äta den? för 2 månader sedan

Om ärendet ligger hos fogde finns det väl inte så mkt mer att göra? Rätt tydligt att förmyndare brustit i tillsyn av sitt barn. Ett barn cyklandes ute bland bilar utan närvarande förälder låter illa!

(2) (0) - Svar på frågan Vad göra när förmyndaren vägrar att betala? för 2 månader sedan