Visar senaste svar

Oftast en hane som söker en hona, därav uttrycket.

(0) (0) - Svar på frågan Vargar är flockdjur - Var kommer då uttrycket ensamvarg från? för 13 timmar sedan

Född i Branau, Österrike-Ungern, nuvarande Österrike. Branau låg bara en stenkast från Tyskland. Han gick med i första världskriget vid Tysklands sida och fick tysk medborgarskap 1932 i och med att han skulle bli ledaren för Tyskland efter att han varit partiordförande för nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet i tio år. Så jag skulle nog säga att Hitler senare identifierade sig själv mer som tysk trots att han de facto föddes i Österrike.

(0) (0) - Svar på frågan var Hitler tysk eller österrikare? för 23 dagar sedan

Född i Branau, Österrike-Ungern, nuvarande Österrike. Branau låg bara en stenkast från Tyskland. Han gick med i första världskriget vid Tysklands sida och fick tysk medborgarskap 1932 i och med att han skulle bli ledaren för Tyskland efter att han varit partiordförande för nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet i tio år. Så jag skulle nog säga att Hitler senare identifierade sig själv mer som tysk trots att han de facto föddes i Österrike.

(0) (0) - Svar på frågan var Hitler tysk eller österrikare? för 23 dagar sedan

35-50.000 för en kalv har jag hört, runt det dubbla för en vuxen (eller mer).
Det finns bara två uppfödare i Sverige vad jag vet, en i Orust och en på Öland.

(0) (0) - Svar på frågan Kamel i Sverige för 5 dagar sedan

annars är spelet The Sims 3 ett väldigt bra tidsfördriv :)

(0) (0) - Svar på frågan Vad finns det för kul att göra på helger? för 24 dagar sedan

Han lever i oss alla men hans kropp ligger begravd i jorden i Graceland.

(0) (0) - Svar på frågan Lever Elvis Presley? för 24 dagar sedan

Lägg ut flaggan på ett plant underlag. Vik den på längden så att den blir tredubbel. Lägg den med gula sidan upp och vik den en gång till på längden. Den är nu sexdubbel och nästan bara blå. Börja i "flaggstångsänden " och vik kortsidan mot ena långsidan så att en liten triangel bildas. Nästa vikning blir vinkelrätt och nästa diagonalt o.s.v. Sista fliken stoppas in i föregående veck. Har du gjort rätt så har du nu ett triangelformat helblått paket.

(0) (0) - Svar på frågan Hur viker man en flagga? för 17 dagar sedan

Detta är ju så relativt. Om man ska slå till på stort, så kan det vara att ta henne/honom på en weekend hux flux. Och helst något som du snappat upp, etc hen har pratat mycket om att hen vill åka till Paris. Har man inte råd med det så kan man försöka arrangera ett Paris hemma i vardagsrummet. Det ska inte handla om pengar eller saker utan man ska visa att man är uppmärksam mot sin partners önskningar och drömmar. Om det är en date med någon som man fortfarande lär känna så är det bra att göra någonting man är aktiv i, även i de mest lyckade äktenskap uppstår det obekväm tystnad i början, och är man nervös så kommer man inte hitta de rätta orden i en så pressad situation som enbart middag i en exklusiv, vita linnedukars restaurang.

(0) (0) - Svar på frågan Perfekta träffen! för 20 dagar sedan

Det framgår inte huruvida eran relation ser ut idag, hälsar ni ens på varandra ? Annars kan man börja med det, sedan allteftersom man stöter på varandra så kan man börja småprata. Sen när du känner dig redo och vet hans intressen så kanske ni finner något gemensamt som du kan bjuda med honom på. Om kemin stämmer, det kan ju faktiskt bli så att du känner njee det va inte riktigt vad jag sökte ;)

(0) (0) - Svar på frågan Hur ska jag få kontakt för 20 dagar sedan

Det kommer inte att vara dödligt, men all medicin sliter på levern. Överkonsumtion under längre tid kan ge skador på levern. Men varför ta 7 stycken, hjälper inte att ta bort smärtan mer än om du tar 1-2. Experimentera med värktabletter är inget att rekommendera.

(0) (0) - Svar på frågan Värktablett för 20 dagar sedan

Lek med din kreativitet och försök göra saker som du lär och växer av. Ex, baka, måla, fotografera, dansa, utöva någon sport, läsa, fördjupa dig i någonting du tycker är intressant. Sen finns det också nöjen som är roliga att göra till och från, bio, laserats, paintball, bowling etc. Sånna saker är roligt att hitta på med sina vänner.

(0) (0) - Svar på frågan Vad finns det för kul att göra på helger? för 20 dagar sedan

Kan inte detta vara från person till person? Jag vill minnas att jag hellre ligger på sidan när jag mår illa.

(0) (0) - Svar på frågan Varför mår man bättre i ryggläge vid illamående? för 20 dagar sedan

Men kan det inte vara .som så många andra saker att det beror på hur du säger det, ansiktsuttryck etc. Som exempel om man är van att svära, så kan "tack så jävla mycket" vara både positivt och negativt beroende på hur du säger det. Jag tror iallafall att det ifrån början va menat som ha en bra " vad du nu ska göra".

(0) (0) - Svar på frågan 'Have a good one' - ha en bra vaddå? för 20 dagar sedan

I vanliga fall så måste förpackningen vara oöppnad för att man ska kunna returnera den, och även om du skulle lämna tillbaka den med påstådd skada, självförvållad eller inte så kommer dem med stor sannolikhet bara erbjuda dig ett nytt, men likadant spel. Mitt tips, försök sälja det.

(0) (0) - Svar på frågan Vill lämna tillbaka ett tv-spel för 20 dagar sedan


Bli medlem

Som medlem på Answer.se
får du chansen att få svar på alla dina frågor, eller hjälpa andra genom att svara på frågor.