Visar senaste svar

Full, i alla fall om man tar den danska tolkningen. Vi har bara tolkat om ordet så att det numera bara gäller när man fördruckigt sig på alkohol. Men om jag förstått det rätt så gäller det egentligen alla drycker.

(0) (0) - Svar på frågan Vad är motsatsen till törstig? för 8 månader sedan

Mobila Posten har upphört utan att meddela något till sina kunder! De svarar inte på mail. Se www.sviv.se/index.php/phorum/action/view/cmd/read.f/f/1/t/52227/i/52227/

(0) (0) - Svar på frågan Försening vid eftersändning? för 8 månader sedan

är ett vanligt fel, har haft fleramen har inte kunnat göra något åtdet.

(0) (0) - Svar på frågan minimoto för 8 månader sedan

är det förgasare pån?

(0) (0) - Svar på frågan gokart för 8 månader sedan

dricka mycket vatten o äta panodil!

(0) (0) - Svar på frågan Bästa bot mot förkylning? för 8 månader sedan

drick mycket vatten för att rena kroppen o ät 1g alvedon. hjälper alltid!

(0) (0) - Svar på frågan Bästa bot mot förkylning? för 8 månader sedan

HD Ready 1080p är till skillnad från FullHD en fastställd standard, där bildpanelen ska ha 1920x1080 pixlar (dvs "full HD"), TV:n ska kunna ta emot 1080p/24/50/60-signaler och visa den bilden pixelmappat. Samt det som ingår med gamla HD ready-standarden. HD Ready 1080p innebär alltså "FullHD" men med mycket högre krav.

MVH
Henrik
LG Support

(0) (0) - Svar på frågan HD ready 1080p=Full Hd för 8 månader sedan

HD Ready 1080p är till skillnad från FullHD en fastställd standard, där bildpanelen ska ha 1920x1080 pixlar (dvs "full HD"), TV:n ska kunna ta emot 1080p/24/50/60-signaler och visa den bilden pixelmappat. Samt det som ingår med gamla HD ready-standarden. HD Ready 1080p innebär alltså "FullHD" men med mycket högre krav.

MVH
Henrik
LG Support

(0) (0) - Svar på frågan HD ready 1080p=Full Hd för 8 månader sedan

Man bygger ju ost av mjölk, och kalciumet i mjölk är ju bra för gaddarna. När man blir lite äldre så brukar man inte bälja i sig två lite mjölk om dan så jag antar att ost är ett bra alternativ för den som inte gillar att äta ägg med skalen på.

(0) (0) - Svar på frågan ost & tänder för 9 månader sedan

Kan bara uttala mig om Beijing. Där myllrar det av kineser och ingen av dom pratar engelska, så man måste ha lappar med sig om man ska åka taxi. Bärsen är god och fantastiskt billig, typ 3-4 kr för en stor flaska på en normal restaurang. Normalt kineskäk är normalt jätte gott lite beroende på vad man lyckats beställa, tummregeln är att om det är dyrt så är det äckligt. Att gå på nattklubb är inte riktigt som hemma. Är man så packad så att man inte kan gå så hjälper vakten dig till ett avsides bord så ingen ska trampa på dig när du rasar under bordet och somnar.

Dom tenderar att klumpa ihop sina butiker. Vill man tex ha ett fotografi inramat så måste man åka till ett speciellt område där dom bara har ramaffärer. Lite märkligt, men effekten blir att priserna blir jäkligt låga. Sen kan dom vara fantastiskt omständiga när man ska handla nått. Man pekar på det man vill köpa, får en lapp, tar lappen till en lucka och betalar, får ny lapp som man tar till nästa lucka där ny kines springer och hämtar varan och ger dig en ny lapp som du visar upp för vakten när du går ut.

Finns dock gott om roliga och trevliga kineser varav en del till och med pratar engelska. Tur att dom använder sig av västerländska siffror, annars hade det varit helt omöjligt att handla nått. Kort och gott ett trevligt ställe där man aldrig upphör att häpnas.

(1) (0) - Svar på frågan hur är det att bo i kina? för 9 månader sedan

Man byter hand.

(0) (1) - Svar på frågan sne penis för 9 månader sedan

118700.se vägrade ta bort mina uppgifter och hänvisade till operatören. Har frågat datainspektionen om man får göra så, återkommer när jag fått svar.

(0) (0) - Svar på frågan Nummerupplysningen? för 9 månader sedan

Då självmord i sverige enligt lagen inte är något brott så tillämpar sjukvården lita andra regler. Där sägs att en läkare måste hjälpa en person om läkaren kan. Men om jag som självmordskandidat har ett brev i fickan att jag vägrar alla vårdinsatser, vilket jag har rätt att säga nej till, då bryter läkaren mot min vilja och går ALLTID fri från min ovilja till vård. Varför? Jo man blir intagen på tvång och då gäller inte ett "nej" från min sida längre, då är det olagligt för mig att säga nej.
Sinnessjukt att det enligt vår lagbok inte är olagligt att begå självmord eller försöka begå självmord, men istället blir man tvångsintagen enligt LPT och vårdad mot sin vilja fast det enda man vill är att ta livet av sig. Detta bara för att någon läkare "måste visa sig duktig" och "rädda liv till varje pris", utan att tänka på mig och min vilja som så kallad patient.
Hur går den ekvationen ihop?
Att de som blir kvar i livet efter mitt självmord blir sårade och liknande, ja det bryr inte jag mig om, då är det dom som ska låsas in och få hjälp. Jag har ju bara lyckats avsluta ett liv jag aldrig bett om att få, eller hur?
Ingen har frågat mig om jag ville bli till från början, så varför ska då någon hindra mig från att ta livet av mig?
Jag avslutar ju bara ett onödigt lidande som ingen läkare i världen kan rätta till, vill man ta livet av sig har man alltid en orsak så låt de som vill ta livet av sig göra det och spara på samhällets resurser och sluta lås in de stackare som bara vill dö. Det är inget fel att själv bestämma när livet ska vara slut då man själv inte bett om att få leva. Punkt slut.

(0) (0) - Svar på frågan Olagligt? för 9 månader sedan

Enda orsaken att man blir inlåst på psyket är för någon läkare ska visa sig som "räddande ängel" och visa "hur duktig denne är", inget annat. Vill man ta livet av sig så ska man enligt mig även kunna få hjälp eller assistans med det och inte bli inlåst på psyket. Tänk så här, har du själv valt leva från början? Det svaret är alltid nej. Därför borde det vara väldigt tillåtet själv bestämma när livet ska ta slut. De som lever kvar efter man tagit livet av sig kanske drabbas av sorg eller liknande, men det ska inte jag som försöker eller begår självmord straffas för. D som lider av att jag tagit livet av mig, de ska låsas in och få hjälp från psyket. Jag har ju lämnat jorden om jag lyckats. Snacka om sjuka sjukrvårdslagar det finns i lilla sverige.

(0) (0) - Svar på frågan Olagligt? för 9 månader sedan

Inandning av "Pepparmynta & kanel" kan hjälpa dig lindra förkylningen

www.makemesmile.se

(0) (0) - Svar på frågan Bästa bot mot förkylning? för 9 månader sedan


Bli medlem

Som medlem på Answer.se
får du chansen att få svar på alla dina frågor, eller hjälpa andra genom att svara på frågor.