Visar senaste svar

Eftersom informationen blir fri och öppen för alla utan några twister så blir också folket mer vetande om vad som verkligen pågår och kan då "tycka mer rätt" av vad de skulle tycka ifall de bara visste en suddig version av verkligheten.

(0) (0) - Svar på frågan Hur hänger media och demokrati ihop? för 6 dagar sedan

Jag är inte riktigt säker på var uttrycket användes först.

Just eftersom vargar är ett flockdjur så är det ovanligt att se vargar ensamma om de inte har blivit utstötta ur flocken.

En ensam varg betyder alltså någon som inte hör hemma eller inte har någonstans att gå och är därför använd för att beskriva folk som håller sig till sig själva eller skiljer sig från andra.

Ingen i en varg flock är därför en ensam varg.

(0) (0) - Svar på frågan Vargar är flockdjur - Var kommer då uttrycket ensamvarg från? för 20 dagar sedan

Svaret ovan väcker följdfrågor:
När jag får i mig skaldjur, som jag är allergisk mot, får jag akut svartfärgad diarré. Men då har det ju gått med racerfart, o det stämmer inte med tesen om att snabbt bajs är ljust.
Förklaring?

(0) (0) - Svar på frågan Kiss & bajs? för någon sekund sedan

Allt är ett gift, det är bara en fråga om mängd. Problemet med heroin är att verksam dos ligger nära dödlig dos. Bortsett från den "detaljen", och hur oerhört beroendeframkallande den är, är heroin en ganska snäll drog. I betydelsen att de som överlever och lägger av inte är lika förstörda som om de skulle gått på andra droger.
Att det inte har någon negativ effekt på kroppens organ är en sanning med modifikation. Det man dör av vid en överdos är kvävning, när andningsreflexen slås ut. Men man dör utan skrumplever.

(0) (0) - Svar på frågan dö av heroin? för någon sekund sedan

Oj, är det sant, hälsofreak? Jag äter alltså för lite av det goda fettet. Hmmmm Mera nötter alltså. Och lite lax, avokado. Jaha.

(0) (0) - Svar på frågan Varför har vi öronvax? för 1 månad sedan

Den är som den är. Inget att göra något åt. Lär dig trivas med hur den är. Om den fungerar så är det ingen fara att den är sned.

(2) (0) - Svar på frågan sne penis för 1 månad sedan

Stackare. Inget svar fick du för två månader sedan du skrev. Har du hånglat ännu? Hur gjorde du då? Gick det bra?

(2) (0) - Svar på frågan hur hånglar man??? för 1 månad sedan

Getingar flyger upp i ansiktet på folk medan bin håller sig till blommorna.

(0) (0) - Svar på frågan Skillnad för 1 månad sedan

Själv ska jag gå ner i vikt och jag VILL verkligen röra på mig men jag kan inte, för jag har så jävla ont i knäna. Moment 22.

(0) (0) - Svar på frågan Vad betyder Moment 22? för 1 månad sedan

jaha.. nu får jag skriva om för att jag inte var reggad sist.. jaja...

Du kan handla bra deos genom mig om du vill. Jag importerar mina deodoranter från USA och det är riktigt bra grejer. 24-48 timmar svettskyddsgaranti och du får verkligen alla pengar tillbaka om du är missnöjd, inga frågor ställs varför du är missnöjd och garantin gäller även om du har använt produkten. Tokbra på alla sätt och som du förstår så är produkterna riktigt grymma med dom garantierna. Doften är unison och passar både för kvinnor och män. Maila mig om du vill, jag håller på att starta upp en återförsäljningsfirma nu och jag fixar bra pris om du vill testa grejerna.

intocore@gmail.com ... Lycka till oavsett om vi hörs :-D
/ mvh Tomas

(0) (0) - Svar på frågan Finns det någon deodorant som fungerar? för 1 månad sedan

Hur ska jag veta det? Det finns inget svar på den frågan Johanna :) hello there my friend

(0) (0) - Svar på frågan Hur hänger media och demokrati ihop? för 2 månader sedan

Jag började jobba den 21/02/2012 och nu har sagt upp mig 12/09. Hur många semesterdsgar har jag? Obetald och betald?

(0) (0) - Svar på frågan Hur många dagars semester har man rätt till? för 2 månader sedan

Det stämmer. Låt säga att du sätter in 1 000 000 kr på en bank. Nu kan banken låna ut 10 000 000 kr till andra med din miljon som säkring, det vill säga att de skapar 9 000 000 kr ur ingenting (det är naturligtvis datoröverföring, alltså ej tryckta pengar). Det är ett mycket smart sätt att tjäna pengar på då de skapar 9 000 000 som de får ränta på.

Finns en liten historia som kan vara intressant för dig. En man kommer till en liten by. I den här byn bor en hora, en hotellägare, en rörmokare och en skomakare. Mannen vill hyra ett rum på hotellet och hotellägaren säger att det kostar 100 kr. Mannen ger hotellägaren 100 kr och säger att han vill se rummet först. Under tiden mannen går till rummet springer hotellägaren till horan som han är skyldig 100 kr, horan springer till skomakaren som hon är skyldig 100 kr, skomakaren springer till rörmokaren som han är skyldig 100 kr, och rörmokaren springer till hotellägaren som han är skyldig 100 kr. Nu kommer mannen tillbaka och säger att han inte vill ha rummet längre. Hotellägaren ger mannen sina 100 kr. Mannen har nu kvar sin hundring, och skulderna är betalda. Så skapar man pengar!

Tänk på den ;)

(0) (0) - Svar på frågan Skapas pengar av luft? för 2 månader sedan

finns bara lockbehandlingar eller ytbehandlingar, LASIK (finns versioner som EPI och FS) eller LASEK (plus vidareutveckling, notouch och NoCut). Riktigt bra informativ text med jämförelse av lasermetoder www.varda.se/metoder/ogonlaser/

chefsläkaren Hans Remanius ger ett mycket seriöst och sympatiskt och trovärdigt intryck. videon om ögonlaser och ögonoperationer www.varda.se/film/vem-ar-hans-remanius/

NoCut www.varda.se/metoder/nocut/börjar ta över ögonlasermarknaden för folk inte vill ha komplikationer. läste också nyss www.ogonlasern.se/?p=lasik

vi konsumenter får inte bli lurade att de vill sälja oss en dyrare och sämre metod, lasik, farligt att skära upp så där...vilka risker!

Smile Proforma kör kan vara direkt farligt och är inte erkänt. fråga seriösa oberoende icke privata ställen St Eriks om de ens vet vad det är för något och se vad de säger. finns ju få kliniker, undersöker man ser man att god syn bara är memiras lågprissegment (undrar vad de ger för sämre linser i rle!) och laser för alla globen ögonkliniks.....

(1) (0) - Svar på frågan Vilka risker finns det för ögonoperation med laser. för 2 månader sedan

Ffnns bara lockbehandlingar eller ytbehandlingar, LASIK (finns versioner som EPI och FS) eller LASEK (plus vidareutveckling, notouch och NoCut). Riktigt bra informativ text med jämförelse av lasermetoder www.varda.se/metoder/ogonlaser/ NoCut www.varda.se/metoder/nocut/börjar ta över ögonlasermarknaden för folk inte vill ha komplikationer. läste också nyss www.ogonlasern.se/?p=lasik

vi konsumenter får inte bli lurade att de vill sälja oss en dyrare och sämre metod, lasik, farligt att skära upp så där...vilka risker!

Smile Proforma kör kan vara direkt farligt och är inte erkänt. fråga seriösa oberoende icke privata ställen St Eriks om de ens vet vad det är för något och se vad de säger. finns ju få kliniker, undersöker man ser man att god syn bara är memiras lågprissegment (undrar vad de ger för sämre linser i rle!) och laser för alla globen ögonkliniks.....

(0) (0) - Svar på frågan Vilka risker finns det för ögonoperation med laser. för 2 månader sedan


Bli medlem

Som medlem på Answer.se
får du chansen att få svar på alla dina frågor, eller hjälpa andra genom att svara på frågor.